transseksualen-evrovizia1

Сношка ми викат колегите с проглобени чръни дробчета у хоремаго… И по-точно Стенли Заварката ми вика, а они само глеат:
– Напиши нещо за Кончита Вурст бе! Ти от гората ли си фанат!? Но целио свет само за ньеа.. ньего… абе, само за Вурстчето приказва, ти си мирваш! На къв писател се праиш, като не моеш ич да усетиш пулсо на времето, да ти го намаам у часовнико, дека е колко водомер!
Я Стенли съм го бил барем десетина пъти, ама що да е така? Рипнах се, сграбих го за врато. Но очите му искочиа като на настъпена жаба, от устата му потече пеня, а кожяко му си смени цвето и стана се един вид си го поливал с “Аче” (знам, че е продуктово позициониранье, ама ич не ме ебе; никой ми не плаща, просто не се сещам за името на ни една друга марка белина…).
Сграбих го, подръжах го, он почна да попреритва конвусливно, па го пущих. Додек Заварката се слачаше на паркето и се гръчеше като глис на буца, що не моеше да си земе въздуй, я разбрах, че не съм бил прав и место да го душим требва да съм му благодарен. Що он човеко ми дава идеи у кво направленее да реализирам беспорнио си летературен гений, да го еба и ньего, а я съм тръгнал да го морим. Пус пустиняк съм и те тва а.
Бих три-четри шамара на Стенли, та да се поосефери манко от манко, фрълих два лева, смачкани се едно ги е джвакала крава на баро и викнах на Дзика колко мом, що она вече е глуа като керемида:
– Коги тоа сгръченио се поопраи му сипи едно пиенье от мене!
– Ше му сипем я! А ти коги ше се платиш триесе и четири лева вересия бе, шашю шашави!?
Нека да си ока колко си сака. Я вече бех изденал през вратата и се носех къди дом на крилата на вдъхновенеето. Требеше да пишем текст за Кончита и да го публикувам, та да има кво да четат три-четиримата ми почитателе. До един улави, ама тва а друга тема…
Та да се оправдаам що толко време отлагах да зеем отношенее по казусо “Вурст” ше ви представим на две, на три житейската си философия у раздело й “Педераси, гейове, транссексуални, травестити и секви други дупедавци” (у тоа раздел не влазат лесбийките; они са съвсем друга тема на дръвенье).
За мене гореизброените са ора като сички ора. Трътката си е техна, да праат с ньеа кво знаат, нема я да им я мислим. Ни ги мразим, ни ги арексвам, ни нищо. Тотално не ме ебе за них. Верно, некой път като забраим, че е последнио вторник на месецо, пущим порно и ги виам кък са се заапали за уйевете, ми се догажда, ама щракам бръже на дистанционното, пием едно пиенье на екс и сичко се забраа, кво да праиш, живот, капанье има насекъде.
Сега, у дваасе и пръви век живеаме, кво па толко ше се скандализираме, че некви мъжленца се мандръсат помежду них си? Я съм чул, че Сашко Македонски ич и не пробирал кое е мъжко, кое е женско, па за Цезар (еба тоа човек, закво са кръстили половината казина на ньего бе!?) викали, че е мъж за сички жени и жена за сички мъже. И при добичетата се набюдава педерастия. Буат се мъжко с мъжко като за световно, даже цел филм гледах по “Дискавъри” (и тва не е продуктово позициониранье; просто се фалим, що съм един от манкото ора у наше село, дека има цифрова телевизия).

transseksualen-evrovizia3
Та така и с Кончита. Видех я оня ден на кво се е напраила, помислих си кво ли ше си каат макье й и баща й, па си викам “Оти му не ебем макята?” и те така те. Да се чудиш да се смееш ли, да ревеш ли… После се присещах йоще неколко пъти за ньеа, що ли проглобените ни политици са малоумни по целите глави и глеат от сичко да напраат скандал, та зачекнаха и темата за ньеа. Оня слекшо, дека си не пие апчетата и само оди надрусан навам-натам по заведенеета да троши народна пара и да плаши ората, веднъга го докара до тва колко са извратени европейците. Волене, наркоманче долно, глеи си тебе си, че си станал за посмешище на цел свет, мани Кончита и Европейскио съюз. Като не ти изнаса, зими си подкупете от Путин и право при ньего да му ревеш на мъжествената гръд. Даже току-виж те завел на концерт на Филип Киркоров, та да видиш по-дрът двойник на Вурстката.
Па и оня недъгавелник къде се е самообявил за Расате и он се обажда като бибе из джеб. Но го не сефери никой за чръвива слива, ама те, да изкае гражданската си позиция, да му го намаам у фашизоидно-шизофреноидното съзнанее. Кончита била изрод! А ти къв си бе, шинел въшясал? Она поне се не крие, та да си знаат сички от пръв поглед. Айде, у лево!
И се почнаа по Клюкарнико секви простотии. “Леле майко, колко сме скандализирани!”; “Малииии! Тва ли е Европейскио съюз!”; “Беги да излазаме от тва свръталище на педофили и педераси и да се врънеме къде православните ценности!”; “У тва ли сакате да се преврънат дечоро ни!?” и се те тикива простотии.

transseksualen-evrovizia2
Абе, да ви питам я що Кончита ви бръка у дзвръклата, а иначе одите да се клъчите и да фръгате салфетки на виеньето на Васко от Костинброд? Значи он мое да оди с брада, обици, рокли и букли, а Вурстчето не мое, така ли? Що се не скандализираате, коги Азисчо ражда на сцената, уголемя си чурката и се влачеше от телевизиа у телевизиа да а показва? Па и, кое за къде си е, ако Кончита се обръсне мое и да фане окото, а костинбродскио тулуп си е костинбродски тулуп и с брада, и без брада. Дека се вика австрийскио травестит поне се е постарал, да му го намаат подрастващите анадолски манафчета.

transseksualen-evrovizia4
Нема кво да ми се праите на големите моралисти. Православни ценности дирете у Троянскио манастир. Баба Гуси и Палома мое да ви каат млого работи за вътрешнио мир на Кончита. Мое да идете и по-нагоре, у Светио синод. Почти сички митрополити знаат отлично кво е да имаш неколко самоличности и артистични псевдониме. Опа, при них беа агентурни имена. Ама вие за тикива работи си мирвате, ли? Вазе Кончита ви пречи… Що Азис мое и да е циганче с рокля и брада, ама си е наш. И Баба Гуси и Палома мое да се трескат колко сакат, що у светата обител тва се не брои. Па митрополитите кво като са снасали на Дръжавна сигурнос, други немаме, тва ше са ни носителите на православната вера, кво да праиме… И у партията на оня откаченяк, къде амфетамините ги нема за нищо, години наред се мъдреше онова недъгаво педофилче, ли го помните? Ама ние ше си го вкарваме зорлем у Народното събранее неколко мандата подред вече…
Що едно време си ви беше супер като некой е педерасче и го набутат у лудницата или у концлагеро, та да ви не смита преди очите. Те затва ви не арексва Европейскио съюз, що ако моеше сички да сме еднакви и да нема мръданье от браздата, щехте да си паднете на ую от кеф.
Чесно казано и на мене Кончита ми се не нрави млого. Па и не мое да пее даже колко Деян Икебаната, ама кво да праим? Я ни таа простотия “Евровизия” глеам, ни па гласувам за некой от изклесяците, къде участват у ньеа. Та, затва ви предлагам, ако толко па сте радетеле за патриархални ценности, дайте да разгониме сички брадясали травестити и курви с излезнал от огръйетата силикон от роднио музикален бизнес. Или поне да изревеме, че сакаме закон, къде забранява на кориците на ученическите тетрадки да се турат техните незабравими личности, да им заврем микрофоньете у на Кончита любимото отверстие. Да изфрълиме и сичката шлака от цръквата и тогива да се облегаме на ньеа у неравната борба.
Що, колко и да виете на умрело до телевизотере и социалнете мрежи, на Кончита Вурст й е точно през ую кво мислите за ньеа. Она съга кой знаа къде си пие пиеньето с йоще неколко откачалници, а после ше се нагръчат на ебанье. Кой кой дофане…

*homo borealiocidenensis – „северозападен човек“ в много, много свободен превод от (на) латински